Deloitte Forward: hét kennisplatform voor innovatieve leiders

 

Deloitte Forward is hét platform voor iedereen die geïnteresseerd is in Artificial Intelligence, Blockchain, Cyber Security, Data Analytics en Digital. Dagelijks wordt er door Deloitte experts wereldwijd kennis over deze thema’s gepubliceerd op Deloitte Forward. Dit kan in de vorm van achtergrondartikelen, cases, research, interviews, opinie-artikelen, video’s, whitepapers en podcasts.

 

Waarom Deloitte Forward?

Wereldwijd wordt er veel gepubliceerd door Deloitte. In Nederland is er een jarenlange samenwerking geweest met NRC XTR waarop Deloitte wekelijks artikelen publiceerde. Met Deloitte Forward zullen alle publicaties op het gebied van Artificial Intelligence, Blockchain, Cyber Security, Digital en Data op één plek samenkomen. Het platform biedt verdieping voor vakinhoudelijke experts.

 

Mede mogelijk gemaakt door…

Dit platform wordt mede mogelijk gemaakt door de Brand Value Managers van Deloitte Nederland. Er zijn een viertal Brand Value Managers aangesteld om er voor te zorgen dat er dagelijks vernieuwde en interessante verhalen over de diverse thema’s op Deloitte Forward gepubliceerd worden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Brand Value Managers? Onderstaand kan je meer lezen over hun expertise.

 

Alexandra Blikman
Alexandra Blikman: Brand Value Manager Digital

 

Egbert van Keulen
Egbert van Keulen: Brand Value Manager Artificial Intelligence

 

Karen van Schie
Karen van Schie: Brand Value Manager Cyber Security en Data

 

Maarten Snijders
Maarten Snijders: Brand Value Manager Blockchain

 

Contact

Heb je vragen, feedback of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.